O nama

Starsilk

Inspirirani prirodom i najnovijim
trendovima na području njege,
osmislili smo proizvode za vašu kožu
i kosu od najkvalitetnije 100%  mulberry svile.

Doživite StarSilk svijet, gdje ljepota susreće udobnost u najfinijem dodiru svile. Naš brand predstavlja vrhunske proizvode namijenjene njezi vaše kože i kose, izrađene isključivo od 100% čiste mulberry svile – najfinije i najmekše svile na svijetu.

U srcu naše filozofije leži predanost pružanju prirodne elegancije kroz proizvode koji čine vašu svakodnevicu još posebnijom. Mulberry svila, poznata po svojoj izuzetnoj lakoći i prozračnosti, istovremeno donosi svojstva koja pridonose očuvanju mladenačkog sjaja vaše kože.

Svila je prirodno hidratizirana, stvarajući nježnu barijeru koja ne samo da čuva vlagu na vašoj koži i kosi, već i pojačava djelovanje vaših omiljenih seruma i krema. Nakon noćne rutine njege lica, naša svila osigurava da se hranjivi sastojci zadrže na pravom mjestu – na vašoj koži, a ne na jastučnici.

StarSilk proizvodi su nezamjenjivi saveznici u prevenciji lomljenja kose i sprječavanju neželjenih “crta na licu” koje nastaju tokom noćnog odmora. Svila ne samo da očuva ljepotu vaše kose, već i nježno štiti vašu kožu od bilo kakvih gužvanja.

Ako ste skloni alergijama ili aknama, StarSilk svila je stvorena upravo za vas. S antibakterijskim i antialergijskim svojstvima, naši proizvodi umiruju nadraženu kožu, pružajući vam osjećaj luksuza i sigurnosti svake noći.

Dobrodošli u StarSilk svijet, gdje svaka nit svile priča priču o ljepoti, udobnosti i brizi o vašoj koži i kosi.

Naši proizvodi

Kvaliteta – 100% mulberry svila

kvaliteta svih naših prouzvoda je 22 momme, 6A razred ( najviša kvaliteta ) svile koji jamče kvalitetu i trajnost StarSilk proizvoda.

MOMME – Momme je mjerna jedinica, opisuje težinu i gustoću svile.

Svila 22mm ima gotovo 20% više svile po kvadratnom inču od 19mm. Ovo gušće tkanje štiti sjaj koji svila posjeduje i rezultira jačom postojanošću. Procjenjuje se da svileni listovi od 22mm imaju gotovo dvostruki vijek trajanja.

22 MOMME – savršena ravnoteža

19-momme, iako je viša kvaliteta od 11-momme, i dalje se smatra “lošijom kvalitetom”, dok je 25 – momme preteška za odjeću ili posteljinu i obično se koristi za ukrase poput zavjesa. 22-Momme je savršena ravnoteža za svilenu posteljinu, ukrase za kosu ili odjeću.

Sigurnost

OEKO-TEX® standard 100 

Nezavisni je sustav za ispitivanje i certifikaciju tekstilnih proizvoda svih stadija proizvodnje (vlakna, pređa, tkanine, završni proizvodi, uključujući dodatke). Certifikat OEKO-TEX® Standard 100 jedinstveno je globalno certificiranje sustava za tekstilne sirovine te je prepoznatljiv znak za kvalitetu tkanina izrađenih bez supstanci koje mogu biti štetne za ljudsko zdravlje.


GOTS

Vodeći je i svjetski standard za preradu tekstila za organska
vlakna, uključujuć i ekološke i socijalne kriterije, potkrijepljen
neovisnim certificiranjem cijelog lanca opskrbe tekstilom.

Dizajn

Naš dizajn se ističe u odabiru boja koje su u skladu s trendovima.

Bestsellers

Svilena maska za spavanje / Black Moon
Original price was: 25.00 €.Current price is: 17.50 €.
Svilena gumica za kosu / Skinny
Original price was: 15.00 €.Current price is: 10.50 €.

10% discount

Pretplati se i ostvari popust

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop