O nama

Starsilk

Inspirirani prirodom i najnovijim
trendovima na području njege,
osmislili smo proizvode za vašu kožu
i kosu od najkvalitetnije 100 %  mulberry svile.

StarSilk je brand proizvoda za vašu kožu i kosu izrađen od 100 % čiste mulberry svile, najfinije i najmekše svile na svijetu. Prirodna vlakna svile su lagana, prozračna i imaju svojstva koja pridonose očuvanju kože protiv starenja, istovremenu su nježna prema vašoj koži i kosi. Svila je prirodno hidratizirana, ne upija vlagu s kože i kose te je idealan saveznik nakon noćne rutine nanošenja seruma i krema na lice, ), svi hranjivi sastojci ostat će na koži i kosi gdje im je i mjesto, a ne na jastučnici u obliku masnih mrlja. Proizvodi od svile savršeni su za sprečavanje lomljenja kose ili neželjenih „crta na licu” od zaležanosti nakon spavanja, svila ne lomi kosu te ne gužva kožu. Svi oni koji imaju kožu sklonu alergijama ili aknama, svila je kao stvorena za njih jer ima antibakterijska i antialergijska svojstva i umiruje nadraženu kožu.

Naši proizvodi

Kvaliteta – 100% mulberry svila

kvaliteta svih naših prouzvoda je 22 momme, 6A razred ( najviša kvaliteta ) svile koji jamče kvalitetu i trajnost StarSilk proizvoda.

MOMME – Momme je mjerna jedinica, opisuje težinu i gustoću svile.

Svila 22mm ima gotovo 20% više svile po kvadratnom inču od 19mm. Ovo gušće tkanje štiti sjaj koji svila posjeduje i rezultira jačom postojanošću. Procjenjuje se da svileni listovi od 22mm imaju gotovo dvostruki vijek trajanja.

22 MOMME – savršena ravnoteža

19-momme, iako je viša kvaliteta od 11-momme, i dalje se smatra “lošijom kvalitetom”, dok je 25 – momme preteška za odjeću ili posteljinu i obično se koristi za ukrase poput zavjesa. 22-Momme je savršena ravnoteža za svilenu posteljinu, ukrase za kosu ili odjeću.

Sigurnost

OEKO-TEX® standard 100 

Nezavisni je sustav za ispitivanje i certifikaciju tekstilnih proizvoda svih stadija proizvodnje (vlakna, pređa, tkanine, završni proizvodi, uključujući dodatke). Certifikat OEKO-TEX® Standard 100 jedinstveno je globalno certificiranje sustava za tekstilne sirovine te je prepoznatljiv znak za kvalitetu tkanina izrađenih bez supstanci koje mogu biti štetne za ljudsko zdravlje.


GOTS

Vodeći je i svjetski standard za preradu tekstila za organska
vlakna, uključujuć i ekološke i socijalne kriterije, potkrijepljen
neovisnim certificiranjem cijelog lanca opskrbe tekstilom.

Dizajn

Naš dizajn se ističe u odabiru boja koje su u skladu s trendovima.

Bestsellers

10% discount

Pretplati se i ostvari popust

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop