JASTUČNICE

Sweet dreams are made of silk

Pozdravi ‘zaležanu’ kosu uz jastučnicu StarSilk izrađenu od 100 % mulberry svile. Svila je prirodno hidratizirana, ne upija vlagu te je idealan saveznik vaše noćne rutine. Nakon nanošenja kreme na lice, svi hranjivi sastojci ostat će baš tamo gdje su najpotrebniji - na vašoj koži i kosi, a ne na jastučnici. Sprječava nabore tijekom spavanja pa tako odmaže nastajanju bora, a ujutro će vaše lice zablistati.

Miran san i njegovana koža uz StarSilk svilene jastučnice

Gotovo trećinu svog života provedemo spavajući. Zato je bitno pobrinuti se da to bude u što ljepšem i kvalitetnijem okruženju. StarSilk svilene jastučnice napravljene su od najmekše i najfinije, stopostotne dudove svile i pretvaraju spavanje u čarobno iskustvo. Ne samo da će pridonijeti kvaliteti vašeg spavanja, već će blagotvorno utjecati na vašu kožu i kosu. Dermatolozi, beauty stručnjaci te brojne poznate osobe čijem se njegovanom izgledu divimo, ističu dobrobiti spavanja na svili. Stoga odaberite i vi svoju raskošnu StarSilk jastučnicu. Dolaze u sedam otmjenih boja: to su Twinkling White, Silver Stardust, Daydream Pink, Green Aurora, Midnight Blue, Golden Sunlight te Burgundy Sky. Lako ćete pronaći idealnu kombinaciju tonova koja će se savršeno uklopiti u stil vaše spavaće sobe.

Zadržite preparate na svojoj koži

Već dugo znamo da je spavanje važna regenerativna faza za našu kožu. Zato ulažemo u pažljivo odabrane proizvode za noćnu njegu. Kako bi kreme, serumi, ulja i ostali dijelovi vaše noćne beauty rutine imali stopostotnu učinkovitost bitno je da ostanu na našoj koži i djeluju čitavu noć. Svila od koje su napravljene StarSilk jastučnice prirodno je hidratizirana, ne upija vlagu, stoga ne isušuju kožu.
Tako da će svi hranjivi sastojci ostati na vašem licu i pružiti vam dugotrajno djelovanje, a neće se preslikati na jastučnicu.

Anti-age benefiti svile
Spavanje na svilenim jastučnicama smanjuje trenje, zatezanje i povlačenje nježne kože lica. Time se sprječava stvaranje nabora na koži. Nema više crta na licu i zaležanosti. Zato neka spavanje na svili postane bitan dio vaše preventivne anti-age njege.

Iznimna kvaliteta i lako održavanje

StarSilk svilene jastučnice mekane su i izdržljive, a napravljene su od najkvalitetnije mulberry svile, razred 6 A, debljine 22 momme. Njihova kvaliteta i sigurnost za zdravlje potvrđena je globalnim certifikatom OEKO-TEX® Standard 100 te GOTS. Pogledajte na linku kako održavati StarSilk jastučnice, kako bi što duže uživali u kvaliteti svile.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop