Svilene maske za spavanje

Spavaj poput zvijezde.

Zaboravite svijet oko sebe i priuštite si miran san sa StarSilk nježnom maskom za spavanje. Meka 100% mulberry svila prozračna je i izuzetno nježna za osjetljivo području oko očiju. Svilena izvana i iznutra.

Miran san i lijepa koža uz StarSilk maske za spavanje

Svi znamo da je pola formule za zdravlje i lijepi izgled kože kvalitetan san. No često je izazovno postići neometane i smirujuće uvjete. Prekrasne StarSilk maske za spavanje omogućuju da mirno utonete u svijet snova, a istovremeno štite nježnu kožu oko očiju. Dolaze u osam privlačnih boja. To su su Twinkling White, Silver Stardust, Daydream Pink, Green Aurora, Midnight Blue, Black Moon, Golden Sunlight te Burgundy Sky.

Mekoća svile za lice i kosu

StarSilk maske iznimno su mekane i udobne. Nježno prianjaju uz lice bez zatezanja. Punjenje je također svileno, kao i vrpca od maske, stoga maska štiti i vašu kosu. Svila sprječava oštećenje kose i ne upija njenu vlažnost, a nakon spavanja bit ćete bez neželjenih nabora i prijeloma na kosi. Napravljene od najkvalitetnije mulberry svile, ove su maske vrlo izdržljive i dugotrajne.

Spriječite bore i nabore na koži

Područje oko očiju vrlo je delikatno i zahtjeva poseban tretman. Pobrinite se da tijekom noći dobije potrebne hranjive sastojke. StarSilk maske za spavanje napravljene su od 100 % dudove svile najviše kvalitete koja je prirodno hidratizirana i ne isušuju kožu. Tako se vaša pomno nanesena njega za područje oko očiju neće preslikati na jastuk, već će ostati na koži i hraniti je čitavu noć. Bilo da želite hidratiziranu kožu ili ste nanijeli anti-age proizvode, neka StarSilk svilena maska za spavanje bude vrijedan dio vaše beauty rutine.

Neometan san tijekom putovanja

Beauty sleep je važan gdje god se nalazili, stoga neka StarSilk maska za spavanje bude vaš vjerni suputnik na putovanjima. Nježan dodir svile na vašem licu zaštitit će kožu od nečistoća, a maska će vam omogućiti i potrebno isključivanje od vanjskih podražaja. Tako ćete na odredište uvijek stići savršeno odmorni i svježi. Zbog svog elegantnog izgleda maska je istovremeno učinkovita i stylish. Ona na putovanju postaje modni dodatak, a vi ćete biti chic čak i kad spavate. Pogledajte na linku kako održavati StarSilk maske za spavanje, kako bi što duže uživali u kvaliteti svile.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop