Potpuni glamur sa StarSilk gumicom. Prekrasan komad za cjelodnevno nošenje ili za čuvanje kose tijekom svakodnevne rutine njege kože. Fina, glatka tekstura 100 % dudove svile nježna je za vašu kosu, stvarajući manje trenja i lomljenja kose od klasičnih gumica za kosu.

Očuvana kosa uz StarSilk svilene gumice za kosu

StarSilk svilene gumice za kosu elegantan su i pažljivo izrađen modni dodatak. Glatka tekstura 100 % dudove svile istovremeno je iznimno mekana i sjajna, ali i izdrživa te dugotrajna. Gumice ne oštećuju kosu, a kada ju skinete i raspustite kosu, ona će biti bez nepoželjnih prijeloma ili crta.

Odaberite svoju trendi boju

Predivne StarSilk gumice dolaze u osam neodoljivih boja. To su Twinkling White, Silver Stardust, Daydream Pink, Green Aurora, Midnight Blue, Black Moon, Golden Sunlight te Burgundy Sky. Tonovi prate sadašnje trendove te savršeno pristaju raznim bojama kose. Odaberite odgovarajuću boju i okrunite svaku modnu kombinaciju profinjenim ukrasom. Poigrajte se i kombinirajte nekoliko boja zajedno za još efektniji dojam.

Sve što tražite kod gumice za kosu

Volite slobodu kretanja i na brzinu staviti kosu pod kontrolu? Uživate u pravljenju stylish frizura i eksperimentirate raznolikim stilovima? Ili možda samo želite da vam je kosa zaštićena tijekom svakodnevne rutine njege kože?

Svilene gumice savršen su odabir jer čuvaju zdravlje vaše kose. Stvaraju manje trenja i lomljenja kose od klasičnih gumica te ih bezbrižno možete nositi i čitavu noć. Svilene niti imaju sličnu strukturu kao i kosa, stoga je gumice neće oštetiti. Također će spriječiti čupanje ili nepotrebno opadanje lasi.

Najviši standardi kvalitete

StarSilk gumice su napravljene od 100 % mulberry svile, koja slovi kao najfinija i najmekša na svijetu. Potvrda kvalitete ističe se 6 A razred te globalni certifikati OEKO-TEX® Standard 100 i GOTS. On je dokaz izvrsne izrade i jamči izuzetnu kvalitetu tkanina te potvrdu sigurnosti za zdravlje.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop