Nježna prema licu i blaga prema koži. Prozračna i lagana maska za lice izrađena od dva sloja čiste 100% mulberry svile koja je prirodno hipoalergena i odbija prašinu, a istovremeno pruža zaštitu od bakterija. Svilina hidratantna svojstva pomažu održati kožu vlažnom, smanjuje trenje te osipe koji mogu biti uzrokovani platnenim maskama.

Sigurnost i ljepota uz StarSilk svilene maske za lice

Maske za lice postale su dio naše svakodnevice. Uz to što je vrlo bitno da imaju odgovarajuću zaštitu, također je važno da su napravljene od kvalitetnih materijala koji su nježni za naše lice. StarSilk svilene maske za lice napravljene su od dva sloja 100 % mulberry svile, koja se smatra najfinijom i najmekšom na svijetu. Za dodatnu zaštitu može se umetnuti medicinski filter u već ugrađeni džepić.
Za prilagodbu veličine tu su podesive elastične gumice.

Zaštitne maske istovremeno su korisne i važne za našu sigurnost, a postale su i novi modni dodatak. Sjajne i mekane StarSilk maske dolaze u osam prekrasnih boja. To su Heavenly Pink, Daydream Pink,
Green Aurora, Silver Stardust, Midnight Blue, Black Moon, Twinkling White te Golden Sunlight.
Izaberite ih nekoliko i prilagođavajte ton svojim modnim kombinacijama.

Briga za kožu lica

Učestalost nošenja maski može imati neželjene učinke na vaš ten. Kako bi izbjegli isušivanje kože, zadržavanje nečistoće, osip, akne ili alergijske reakcije izaberite maske od svile. Dudova svila od koje su napravljene StarSilk svilene maske za lice iznimno je kvalitetna, razred 6 A, hipoalergena je i odbija prašinu. Hidratantna svojstva svile pomažu održati kožu vlažnom, tako da maska ne isušuje kožu.
Nježno prianja na kožu, udobna je i ugodna za nošenje.

Odgovornost prema prirodi

Korištenje višekratnih maski za lice odgovorno je prema okolišu. Svila od koje su napravljene StarSilk
svilene maske za lice debljine je 22 momme i izuzetno je dugotrajna. Maske imaju globalni certifikat
OEKO-TEX® Standard 100 kojim je zajamčena kvaliteta i sigurnost za zdravlje.
Pogledajte na linku kako održavati StarSilk maske za lice, kako bi što duže uživali u kvaliteti svile.

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop