Ružičasti Listopad: Podržimo Žene u Borbi Protiv Raka Dojke

Ovog listopada, mjeseca ružičastih nijansi i snage zajedništva, imamo posebnu priliku da damo svoj doprinos i podržimo žene koje se bore protiv raka dojke, i one koje su ga preboljele. S ponosom vas obavještavamo da smo se udružili s nekoliko prekrasnih hrvatskih ženskih brendova – JouJou, Lykke i Tramonto, kako bismo podržali Udrugu SVE za NJU.

Udruga SVE za NJU pruža nenadmašnu psihosocijalnu, informacijsku i logističku podršku ženama oboljelima i liječenima od raka, bilo koje vrste. Njihovi temeljni ciljevi uključuju pružanje informacija, psihološke podrške i logističke pomoći oboljelim ženama i njihovim obiteljima kroz projekt Centar za psihološku pomoć. Također, udruga aktivno promiče prevenciju bolesti i zdrav način života kroz edukaciju i izdavaštvo.

Naša suradnja s ovim nevjerojatnim brendovima znači da ćete imati priliku dati svoj doprinos donacijom svaki put kad kupite određene proizvode. Za svaki označeni proizvod na našim web stranicama, JouJou, Lykke, StarSilk i Tramonto donirat će 5 eura Udruzi SVE za NJU.

Bez obzira na brend, vaša podrška će biti nesebično upućena onima kojima je to najpotrebnije.

Evo kako možete pomoći:

  • JouJou donira od Absolute Berry i Marshmallow Rose proizvoda.
  • Lykke donira od kupnje mirisnih medaljona: Vintage Rose, Angel of God i Symbol of Faith.
  • StarSilk donira od jastučnica i maski za spavanje u Daydream Pink i Twinkling White bojama.
  • Tramonto donira od prodaje crnih i sivih SHAPE trenirki, LUNA RIBBED SET-a, crne Basic Water Bottle i crne Duffle Bag torbe.

Osim što sve navedene proizvode možete kupiti na web stranicama brendova, također ćete ih pronaći u Lykke gift shopu, koji se nalazi u centru Zagreba, na adresi Petrinjska 28.

Incijativa i podrška za Udrugu će trajati od 7.10. do 28.10.

Ovim putem vas želimo pozvati da nam se pridružite na posebnom događaju koji će se održati zadnju subotu u mjesecu, 28.10. u Lykke gift shopu. Imat ćemo priliku družiti se, porazgovarati i uživati u subotnjem jutru u lijepom ambijentu i društvu, naravno, za viši cilj, a vrata su otvorena za sve. To će biti savršen trenutak i zadnji dan da podržite ovu važnu inicijativu kupnjom proizvoda i da zajedno napravimo razliku i lijepo djelo!

Hvala vam što ste s nama u misiji podrške i zajedništva. Vaša podrška znači svijet onima kojima je najpotrebnija.

More To Explore

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop